Älskar att träna med silikonbaserat glidmedel

Att använda glidmedel är något som alla bör göra om de ska ha samlag. Ett sorts glidmedel som jag personligen gillar är silikonbaserat glidmedel. Anledningen till varför jag föredrar silikonbaserat glidmedel framför andra typer av glidmedel är eftersom den ger en lenare känsla än andra glidmedel. Glidmedel gjorda på silikon varar längre än andra typer av glidmedel. Det gör att man kan hålla på mycket längre utan att behöva stoppa för påfyllning av glidmedel.

Problemet med silikon och silikonbaserade glidmedel är att de lätt gör sönder kondomer och leksaker, vilket inte är det roligaste. Vill man undvika att bli gravid eller att få könssjukdomar är därför glidmedel gjort på silikon inte att rekommendera. Silikonbaserade glidmedel är också väldigt kletigt och lämnar lätt fläckar, något som inte är så trevligt. Så vill man använda sig av silikonglidmedel bör man tänka på att det lätt lämnar fläckar. Se till att ha en tvättid dagen efter ni har använt silikonglidmedel. Annars lär det bli många blöta fläckar som man ligger på.

Nu ska jag ut och springa lite, kommer vara härligt att komma ut en stund nu när man sitter hemma och jobbar. Hoppas ni tar hand om er själva och att ni alltid använder glidmedel när ni har samlag.