Att samhället faktiskt går runt

Ibland sitter jag och funderar på hur olika statliga funktioner i samhället faktiskt fungerar. Att det finns folk som dagligen jobbar för att det samhälle vi lever i ska fungera och rulla på. Jag kan ofta förundras över hur sjukvården faktiskt har allt som dem behöver, att det finns en trygghet även fast man blir sjuk men framförallt hur fantastiska människor som faktiskt jobbar med att ta hand om människor som blir sjuka. Inte nog med att det också finns så mycket fantastisk utrustning idag som hjälper läkare att ta reda på vad det är för hemska sjukdomar som virvlar runt i våra kroppar men som dessutom också kan göra oss friska.

En liten del i det stora

CureMed Nordic är en spelpjäs i detta stora spektakel som hjälper till att få karusellen att snurra. Dem jobbar nämligen med utrustning för vårdcentraler, läkarmottagningar & skolhälsovård  och har både erfarenhet och kunskap inom detta. Det finns givetvis en efterfrågan på olika typer av utrustning beroende på vilken typ av mottagning det gäller och här är CureMed Nordic en komplett leverantör av sjukvårdsprodukter och medicinsk utrustning. Med ett genomtänkt sortiment finns produkter från en rad olika ledande tillverkare och dem kan offertera allt från enstaka produkter till utrustning för en hel vårdcentral eller läkrmottagning.

Inte nog med att dem anpassar sitt utbud så blir jag bara så himla förundrad över deras viktiga jobb som i samhället knappt läggs märke till. CureMed Nordic blir en otrolig viktig del i karusellen där vårdcentralen som jag ringer till när jag har ont i halsen faktiskt ska ha den utrustningen för att ta reda på att det är halsfluss så att läkaren i sin tur kan skriva ut medicin till mig. Dem håller mig frisk genom att se till att resurserna finns och till ett anpassat syfte. Fantastiskt!