Snygga träningsjackor för dam

Äntligen är det vår! Eller i alla fall på god väg att bli vår, rättare sagt. Snödropparna och krokusen har tittat fram, i alla fall några av dom, bina har börjat surra så smått ett par timmar varje dag för att leta mat till alla nya larver som ska matas. Men nu säger dom på väderleksrapporten att det ska bli snö i veckan, hur kul är det då? Jag har redan börjat spana efter snygga träningsjackor för dam då jag har bestämt mig för att börja springa igen efter ett längre uppehåll och skador och inflammationer.

Träningsjackor för dam

Till skillnad mot andra typer av träningskläder för dam så finns det ganska många snygga träningsjackor till just dam. Lika många på herravdelningen men så brukar det generellt vara när det gäller träningskläder. Att hitta en träningsjacka lär inte vara ett stort problem, det är mycket värre att hitta ett par riktigt bra sittande jaktbyxor i damstorlek. Tro mig, jag har letat och letat många gånger men just när det gäller jakt så är den så kallade damavdelningen i princip obefintlig. Det är ett jätte problem att försöka hitta ett par jaktbyxor i goretex för dam medan det finns flera olika för herr.

Träningsjacka för jogging

Min träningsjacka ska vara speciellt för löpning. I en löparjacka bör det finnas bra ventileringspaneler då det är viktigt för andningsfunktionen. Det är bra om det finns fickor till mobilen och en luva på jackan. Den får också gärna vara väldigt tunn så att jag lätt kan ta med den utan att den tar för stor plats i väskan. Det är bättre att tänka ”lager på lager” under jackan istället för att köpa fem olika löparjackor för olika årstider, men så klart behövs det en annan typ av träningsjacka när det blir riktigt kallt ute. Min träningsjacka för i år får gärna vara en speciell typ av grön som är modernt nu.