En självvattnande blomlåda

Jag reser en hel del både i jobbet och privat så det här med växter och blommor är tufft för mig, men nåt vill man ju ha i fönstren och balkongen. Plastväxter är inte min grej och jag vill inte ha någon rännande hemma när jag är borta. Man kan inte bara ha kaktusar och tjockbladiga växter (hör ”fetknoppar” till dem?). När jag googlade hittade jag en självvattnande blomlåda på Stayhome! Den kan självvattna i upp till 3 månader! Riktigt så länge brukar jag inte vara borta. Dock får man vattna som vanligt ett tag först innan det kommer igång. Den var inte gratis men att köpa nya växter för att de gamla dött är både dyrt, trist och tar lite tid. Så nu är jag glad och ska leta efter självvattnande krukor till fönstren också.

Förresten visste jag inte att momentdragning och topplock var en hel vetenskap. Hjälpte farsan i går och oljelukten sitter kvar i näsan känns det som. Det är nog allt mer sällsynt att man meckar själv numera; när jag var barn höll alla pappor på med sina bilar. Moderna bilar kan man nog inte göra så mycket med själv, så det handlar mer om om man har något äldre fordon att gulla med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *